در هر كجا كه نگاه كنيد ، حتي اگر آنها را نبينيد ، دنياي پنهاني از ميكروارگانيسم ها وجود دارد. ميكروبيولوژي مطالعه اين دنياي پنهان موجودات زنده است كه بر سلامتي ما تأثير مي گذارد ، به غذاي ما كمك مي كند و بر پيرامون ما تأثير مي گذارد.تعريف ميكروبيولوژيآيا مي دانيد كه شما بيشتر ريزاندامگان هستيد؟ سلولهاي ميكروبي اكثريت در تن شما نسبت به سلولهاي خود وجود دارد. ميكروبها در همه جا يافت مي شوند: در بدن و در تن شما ، در جريانها و صخره ها ، در صفحه گوشي هاي هوشمند و در غذاي شما. با وجود شهرت بد آنها ، ميكروب ها عمدتاً سودمند هستند يا تأثير خنثي بر زندگي ما دارند.
ميكروبيولوژي مطالعه علمي اين ميكروارگانيسم ها است. ميكروارگانيسم ها ارگانيسم هايي هستند كه براي ديدن با چشم غير مسلح بسيار حقير هستند و مواردي مثل باكتري ، قارچ و ويروس را در بر مي گيرند.
يك ميكروسكوپ الكتروني از ويروس باكتريوفاژباكتريوفاژميكروبيولوژيست ها اين اندامگان ها را با استفاده از ابزارهايي مثل ميكروسكوپ ، ژنتيك و كشت رسيدگي مي كنند. ميكروسكوپها به دانشمندان اين امكان را مي دهند سلولهاي ميكروبي را كه در غير اين چهره براي ديدن بسيار حقير هستند ، بزرگنمايي كنند. ژنتيك و زيست شناسي مولكولي به دانشمندان كمك مي كند تا روابط تكاملي ميان ريزاندامگان ها و زيستگاه هاي آنها را درك كنند.
كشت ، اصطلاحي است كه براي توصيف ميكروب هاي رو به رشد استفاده مي شود ، معمولاً همراه با آزمايشات براي رويت اينكه ميكروب ها چه غذايي را برادر دارند يا در چه شرايطي مي توانند زندگي كنند. كشت شده
يك ظرف پتري با كلني هاي باكتريايي كه در محيط رشد رشد مي كنند.ظرف كشت ميكروبمنظور از اكثر ميكروب ها يا باكتري ها در بدن شماست و به آن باكتري هاي مقيم گفته مي شود. اين باكتري ها كه ساكنين نكويي براي تن شما هستند ، به خصوص پوست و روده. آنها نخستين خط دفاعي شما در برابر باكتريهاي موقتي خطرناك خطرناك هستند ، به معناي باكتريهاي موقتي كه ممكن است از دست زدن به يك درب درب يا نزديكي شخصي كه عطسه مي كند ، برگزيدن كنيد. باكتريهاي مقيم معمولاً مي توانند باكتريهاي فاني از رقابت خارج شوند و از به وجود آمدن آنها و ايجاد عفونت ممانعت مي كنند.
بنابراين ، ميكروب ها چگونه ديگر به ما كمك مي كنند؟ دفعه پس كه در يك مهماني از پنير ، سوسيس و آبجو لذت مي بريد ، پروا داشته باشيد كه بسياري از غذاها و نوشيدني هايي كه از آنها لذت مي بريم بدون ريزاندامگان شدني نيست. محصولات لبني ، مشابه ماست و پنير ، قرنهاست كه با ريزاندامگان فرآوري مي شود لغايت درازا عمر شير طولاني شود. پروسه تخمير توسط ميكروب ها سپريدن مي شود و به اين اقلام ويژگي ، طعم و بو و بافت خاص خود را مي بخشد. ماء شعير و شراب وانگهي از ميكروب ها (در اين حالت مخمرها) براي توليد الكل در آن نوشيدني ها بهرهگيري مي كنند.
سلولهاي باكتريايي با استفاده از تخمير به تغيير شير به ماست كمك مي كنند تا بافت كلفت و مزه ترش به آن داده شود.ماستبا هستي كل ميكروبهاي خوب ، وقتي تازه ها ميكروب ها را مي شنويم ، معمولاً در باره عوامل مرض زا است. پاتوژن ها ريزاندامگان هاي تهاجمي در بدن ما هستند كه ما را مريض مي كنند. اين است
یکشنبه ۱۷ فروردین ۹۹ | ۲۳:۰۰ ۶۸ بازديد
تا كنون نظري ثبت نشده است